La geografia de Catalunya és rica i diversa, amb una gran varietat de poblacions que tenen la seva pròpia història, cultura i singularitats. En aquest context, sorgeix “Eurekat“, un joc en línia que convida els usuaris a endinsar-se en aquesta diversitat i descobrir cada dia un nou municipi català. Continua llegint aquest article per descobrir com jugar-hi.

eurekat

Introducció a Eurekat

Eurekat és un joc en línia que desafia els jugadors a descobrir diferents poblacions de Catalunya. A través d’indicadors com la província, la comarca, el nombre d’habitants i la situació al mapa, els jugadors poden endevinar un municipi de Catalunya cada dia.

Com jugar al joc de geografia Eurekat

Mecànica del joc

El joc comença amb una sèrie d’indicadors com la província, la comarca, el nombre d’habitants i l’altitud. El jugador ha d’escriure i seleccionar una població del desplegable i fer clic a “ENDEVINA”. Després de cada intent, apareix una fila de caixes que donen pistes sobre el municipi del dia. Si la població seleccionada es troba en la mateixa província o comarca, els quadrats es mostraran en verd. Si no, en vermell. Una fletxa dona pistes addicionals per ajudar el jugador a situar-se.

Paleta de colors accessible

Un aspecte destacable d’eurokat joc és la seva paleta de colors accessible, pensada per a tots els usuaris, independentment de les seves capacitats visuals.

Exemple de com jugar a Eurekat

Hem fet una partida al joc Eurekat i ens hem sorprès del que ha costat trobar al municipi… Havíem introduït bastants municipis i ja ens estàvem desesperant, fins que el joc ens ha indicat que la Província de Lleida era correcta. Llavors simplement hem posat Guimerà i ens ha indicat que havíem guanyat!!

Animem a tots els jugadors de Wordle Catala a donar-li una oportunitat a aquest joc tant divertit. Aneu a “eurekat.cat” per jugar-hi!

Altres jocs d’interès

Valora aquest post

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *