Hola wordler! El dia 23 d’agost vam realitzar millores algorítmiques al joc i vam crear un mode clar per a aquelles persones amb problemes de contrast de colors. En aquest mini article, veurem els canvis principals que hem dut a terme. Vinga!

Mode clar vs mode obscur

El nostre joc web utilitza colors foscos perquè els trobem més atractius pels ulls. El problema de fer-ho així, és que hi ha persones amb alteracions al contrast dels colors que no podem jugar-hi còmodament. Una jugadora de Wordle Català, l’Eulàlia, ens va contactar per demanar-nos que passéssim un mode clar com a alternativa als colors principals, i així ho vam fer.

Millores del algoritme

Durant les últimes setmanes, hi havia jugadors que es queixaven del fet que de vegades hi havia errors de lletres repetides. A continuació, n’hi ha uns exemples.

Quan vam confirmar que es tractava d’un error en la lògica que validava les lletres del mot del dia, vam retocar-lo afegint-hi condicions com que no podem marcar més lletres X de les vegades que apareix X a la paraula secreta.

Altres suggeriments

Aquestes millores, les hem detectat a partir del feedback dels nostres jugadors. Si tu també trobes un error o tens uns suggerència, fes-nos-ho saber a través dels comentaris de la pàgina principal o fent ús de la pàgina de contacte.

4.5/5 - (2 votacions)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *