Benvingut amant de les paraules! Des del 18 d’agost del 2023 hem activat el mode daltònic a la nostra plataforma per jugar a Wordle en Català. En aquest petit article explicarem els motius d’aquest canvi i el significat de cada color. Som-hi!

Motius

El dia a les 7:48 del dia 20 de juliol vam rebre un comentari d’en Ramon sol·licitant la versió per daltònics, inicialment no vam donar-li molta importància en l’ordre de la llista de millores, ja que hi havia coses que urgien més. La cosa va canviar quan, després, un altre usuari va sol·licitar-la. En aquest moment, ens vam plantejar que no hi havia cap altre Wordle en català que tingués aquesta característica.

Significat dels colors

Com a la versió clàssica, cada color té un significat. En aquest cas el seu n’és aquest:

  • Color Blau: Significa que aquesta lletra forma part de la paraula del dia i està en la posició correcta.
  • Color Lila: Significa que aquesta lletra sí que forma part de la paraula secreta però no en aquesta posició
  • Color Gris: No hem cambiat aquest color, per tant, segueix volent dir el mateix; que aquesta lletra no forma part de la paraula secreta.

Altres suggerències

Com tu, nosaltres també estem enamorats de wordle-catala.cat, però sabem que no és perfecte, ja que de vegades hi ha errors. T’animem a que comparteixis els teus suggeriments i millores a través dels comentaris de la pàgina principal o fent ús de la pàgina de contacte.

4.5/5 - (2 votacions)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *