Avui volem compartir amb tu una descoberta que ens ha entusiasmat: Escudelletres, un joc en línia dedicat a la cerca de mots en català. En aquest article, veurem la història d’aquest joc, com s’hi juga i per què creiem que és una eina fantàstica per a tots els amants de les paraules en català. Acompanya’ns en aquesta aventura lèxica!

escudelletres

Què és escudelletres?

Escudelletres” és un joc en línia dedicat a la cerca de mots en català. Amb la promesa de ser el joc que estaves esperant, ofereix diferents modes de joc per a doble diversió.

El joc va ser creat per Josua Pérez i Francesc Verdú. Segons diuen els creadors, el joc ha estat creat per fomentar l’ús del Català. És un joc molt simplificat que s’adapta a totes les mides de pantalla, i no necessites registre per jugar-hi.

Josua Pérez i Francesc Verdú

Hi ha una gran varietat de modes de joc, els expliquem a continuació.

escudelletres

Modes de joc d’Escudelletres

Sopes del dia

Aquest mode desafia els jugadors a trobar mots i buidar el taulell. Els jugadors poden triar entre tres nivells de dificultat: “Plat Petit”, “Plat Mitjà” i “Plat Gran”, adaptant-se així a les habilitats i preferències de cada jugador.

Marató

En aquest mode, els jugadors han de trobar mots que varien des de 3 fins a 15 lletres. És un repte continu que posa a prova la rapidesa i l’agudesa mental dels participants.

Troba l’Espagueti

Aquesta modalitat convida els jugadors a trobar el mot més llarg possible. És una prova d’habilitat i estratègia, ja que cal pensar ràpidament i ser creatiu amb les lletres disponibles.

escudelletres

Resum

El lloc web “escudelletres.cat” és una proposta fresca i divertida per a tots els amants de les paraules en català. Amb diferents modes de joc i nivells de dificultat, “Escudelletres” es presenta com una eina lúdica que combina entreteniment i aprenentatge de la llengua catalana.

Animem a tots els jugadors de Wordle en Català a provar aquest joc.

Altres jocs d’interès

5/5 - (1 votacions)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *