Hola! Avui et volem presentar un nou joc que ara ho està petant: El nerdle. Aquest joc, similar en concepte al Wordle Català, es basa en números en comptes de paraules. Prepara’t per submergir-te en aquesta aventura numèrica i descobrir tot el que aquest joc té per oferir-te!

nerdle

Nerdle: El joc diari de números

Nerdle és un repte diari amb números que posa a prova la teva habilitat i enginy. Aquest joc, que ha guanyat popularitat ràpidament, ofereix als jugadors l’oportunitat de resoldre enigmes numèrics en un format divertit i desafiant.

Com jugar a Nerdle

Les instruccions són clares. Com a Wordle, disposes de sis oportunitats per encertar. No obstant això, en aquesta variant, comptes amb vuit “caràcters”, que en realitat són els números de 0 a 9, així com els signes de suma, resta, multiplicació i divisió: 0123456789+-*/=.

nerdle

L'”expressió” ha de ser matemàticament vàlida, per la qual cosa sempre ha d’incloure el signe “=”. A més, cal recordar que a la dreta del signe “=” sempre hi ha d’haver un número, i que cal respectar la jerarquia d’operacions. És a dir, primer s’han de fer les operacions de * i / (multiplicació i divisió) abans que les de + i – (suma i resta).

Pel que fa als indicadors visuals, si un número es troba en la resposta i en la posició adequada, es mostrarà en verd. Si forma part de la solució, però no està en la posició correcta, es tornarà de color lila. En canvi, si no està inclòs en la solució, es veurà de color negre.

nerdle joc

Si vols aprendre a jugar a nerdle d’una manera més visual, et recomanem que miris aquest tutorial en castellà on s’explica detalladament com es juga. Com hem explicat ara, l’objectiu és endevinar la combinació correcta de números en un nombre determinat d’intents.

Descarrega l’aplicació

Per a aquells que vulguin jugar a Nerdle en moviment, l’aplicació està disponible tant per a dispositius Apple com per a Android. Descarrega-la ara i comença a gaudir del desafiament on siguis!

Altres recursos de Nerdle

Si ets un fanàtic de Nerdle i vols portar la teva experiència a un nou nivell, pots considerar adquirir el Puzzle de Nerdle disponible a Amazon. Aquest llibre de trencaclosques et proporcionarà hores d’entreteniment i desafiament.

Altres jocs dels mateixos creadors

A més del joc principal, el lloc web també ofereix altres modes de joc relacionats que poden interessar-te. No dubtis a explorar-los i descobrir noves maneres de posar a prova les teves habilitats numèriques.

modes de joc nerdle

Altres jocs d’interès

5/5 - (1 votacions)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *