Et presentem el nostre equip. En primer lloc, tenim en Josep Tarrer, creador original del joc. En segon lloc, tenim en Pedro Artero, el programador que s’encarrega d’afegir funcionalitats noves al Wordle Català. A més a més, també comptem amb la mà de la Raquel Zabaleta, especialista en xarxes socials, SEO i SEM. Finalment, tenim la redactora Olga Acosta, especialitzada en la creació de continguts enfocats a Wordle.

Josep Tarres

Creador

La ment creativa darrere de tot. Josep va idear el joc des de zero, combinant innovació amb passió pel llenguatge. La seva visió ha definit el Wordle Català.

Pedro Artero

Programador

Amb habilitats tècniques, Pedro és l’enginy al darrere dels bits i bytes. S’assegura que cada actualització aporti valor i noves experiències als jugadors del Wordle Català.

Raquel Zabaleta

Xarxes, SEO i SEM

En un món dominat per la digitalització, Raquel domina l’art de capturar l’atenció online. La seva experiència en SEO i SEM fa que Wordle Català brilli a les xarxes.

Olga Acosta

Redactora

Una ploma aguda amb un ull per a la detall. L’Olga no només redacta, sinó que teixeix paraules de manera que enriqueixen l’experiència Wordle, fent-la més immersiva i enriquidora.